Trilobite® 2.0 - revoucija sesanja
     
Ob predstavitvi Trilobta, prvega popolnoma avtomatskega sesalca za gospodinjstvo v letu 2001, je postal senzacija. Uvrstil se je med 100 najinovativnejših izdelkov. Najpomebneje pa je, da so ga vzljubili tudi kupci.
Zdaj pa vam electrolux predstavlja že drugo izpopolnjeno generacijo popolnoma avtomatiziranega sesalnika. Z več kot dvesto spremembami, večinoma skritimi pod ohišje je trilobite 2.0 postal popolnoma avtomatiziran stroj za čiščenje vašega doma. Sami si izdelate program čiščenja. Zdaj ni več pomembno kdaj ali kako? Dvakrat tedensko? Enkrat dnevno? Ob 11 dopoldan? Sami izberete način čiščenja-normalno, hitro ali umazano. Lahko pritisnete start ali nastavite timer (dan in čas). Vgrajen ima sistem pametnih senzorjev. S pomočjo usklajenih ultrazvočnih signalov se izogiba oviram in jih obide. Posebni senzorju mu preprečujejo padec po stopnicah.

Počisti tudi pod kavči in zofami.  Okrogla oblika in inteligentni sesalni sistem omogočata uporabo povsod, na debelih volnenih preprogah ali lesenih tleh. Občutljivi senzorji in 180 stopinjsko polje zaznavanja  mu omogočajo gibanje povsod, na milimeter natančno se izogiba pohištvu in tako posesa celotno površino prostora. Ko se program konča ali baterije izpraznijo sam najde pot do polnilca.

Edino kar morate storiti ročno je praznjenje vrečke za prah in menjavanje filtra. Proizvajalec obljublja da je postopek enostaven.

Ni kaj fascinanten stroj. Zanimivo bi ga bilo preizkusiti.

Slike in podatki povzeti po strani ELECTROLUX

OSTALE TEME:
DC 515K - manjši brat
Govoreči pralni stroj
Pravilna obdelava tal iz naravnega kamna
Obstojnost nanosa za tla
PULIRE - mednarodni sejem čistilne opreme
DeWalt DC500 - sesa vse
Akumulatorski sesalniki-korak naprej
Trilobite-revolucija v čiščenju
V postelji nikoli nisi sam
Osvežilci prostora
Naravna domača čistila
Kako ustanovim čistilni servis