GOVOREČI STROJ
     

Samodejni sesalci in kosilnice za travo, govoreči pralni stroji, robotizirani likalniki, ki vam perilo zlikajo in zložijo v omaro, ... Prihodnost je tu! Iz Electroluxa. Vsaj za večino naštetih gospodinjskih aparatov.
Posvetimo se Govorečemu pralnemu stroju.
Na srečo vam sodobni pralni stroji omogočajo veliko število najrazličnejših programov in podprogramov za vsako vrsto perila, stopnjo zamazanosti, ... in vam s tem na vašo nesrečo zamotajo pranje. Veliko programov (lažje likanje, daljše izpiranje, ...) naredi pranje bolj učinkovito. Nastavitev stroja ni enostavna, vse podatke pa si je tudi težko zapomniti.
Eno izmed "Murphijevih pravil" pravi, "ko ne gre več poglej v navodila". Pri Electroluxovem pralnem stroju to ne drži. Stroj vam sam pove kako perilo oprati na najbolj enostaven način in kakšen program naj pri tem uporabite. Pralni stroj opremljen s tehnologijo "Communication", tako so pri Electroluxu poimenovali govoreči stroj vam daje navodila za pranje, vas opozarja, če ste pustili vrata stroja odprta ali niste vključili stikala. Prav tako vas opozori, ko je program pranja končan. Ko izberete določeno opcijo vam jo glas opiše.
Jeziki, ki jih stroj uporablja, na predstavitveni strani niso navedeni, upamo pa da govori tudi slovensko.

 

Slike in podatki so povzeti po internetni strani ELECTROLUX.

OSTALE TEME:
DC 515K - manjši brat
Govoreči pralni stroj
Pravilna obdelava tal iz naravnega kamna
Obstojnost nanosa za tla
PULIRE - mednarodni sejem čistilne opreme
DeWalt DC500 - sesa vse
Akumulatorski sesalniki-korak naprej
Trilobite-revolucija v čiščenju
V postelji nikoli nisi sam
Osvežilci prostora
Naravna domača čistila
Kako ustanovim čistilni servis